stats…

stats…

agak lamer la jgk aku x update blog aku ni…malas…xde idea nk merapu apa..tp stats menunjukkn peningkatan…pelik…sekali tgk kat key word, kebanyakkn pengunjung dpt cr blog aku dr key word ‘kotak band’ huhuhu…

patut la rmai pengunjung2 dr indonesia memberi komen kat thread kotak tu…padahal band ni agak lamer dh aku rs…xkn diaorg release single kat msia dulu br kat tempat diaorg kn???

buat teman2 gue dr indonesia…ma kasih ya visit blog gue…gue juga suka bangat pd tanti n kotak…moga suksess selalu…

nnti ckp perak, deme x phm pulak kn…ate keme speking r bhsa sana… πŸ˜€

dicapture sblm berbuka bersama2 abe ise n sabri…

Advertisements
nafsu serakah….

nafsu serakah….

bulan pose ni hendaklah pose segala2nyer…baik tdo dr dgr benda2 ngumpat…baik tdo dr edit gmbr2 model yg leh kuruskn dek kerana mata…tp biler tdo dh terlalu lm, dh malas nk jmpe SV…haih…pn SV ku pasti perli2 pas ni…

nk marah ke hape ni…aper pun wat Udey Ismail, wat pe la ko g visit ngra Australia tu…haih..mengamit perasaan aku yg xpenah ilang pd wanita d ngra kangaroo itu…haih…but nice picca bro πŸ™‚

aper da post aku pg2 buta ni…hahahaa…lyn kn je la…dek kerana nafsu serakah d bulan Ramadhan ni la, terapi paling best selain mkn n shoot, adalah makan sepuas2nyer…nk mkn sepuas2nyer, di persembahkn buffet berbuka kat hotel syuen td…fuh mkn x hingat dunia aku…

DSC00102edit

unsur2 dlm pinggan…nasi hujan panas…udang2 yg agak besar saiznyer…kambing black paper (fuh aku mmg ngidam nk mkn kambing)…ayam bakar…di akhiri oleh daging lembu bakar…sedikit kuah pajeri utk membasahkn nasi…

lain2 hidangan d atas meja yg dilahap oleh aku, pecal…coslow (mix jawa n english pnya ulam ekkkk)…kurma n buah2an…tom yam…kuih tart hape ntah tp sedap, aku ulang amik lg…agar2…kek pandan yg ada ising atas dia…air bandung….

DSC00104edit

ni lg tamak…hahahahhaa…siap amik 2 pinggan lg buh udang2 tu…reason, takut habis kena kebas ngan org lain….terima kasih pd pembelanje…moga rezeki ko bertambah2 la hendaknyer….nx time leh belanje aku lg…

benda yg aku terlepas pandang biler dh full bersandar kekenyangan adalah section kerang rebus…pari bakar ngan hape ntah td…adeh…terlepas pandang…damn…xpe2 akn ku ulangi acara berikut nx time ngan kwn2 yg lain plak…xde gf ni, buka ngan kwn2 je la..mn yg free dan dpt kebenaran dr mem besar msg2…aku, ON jek pg mn2 pun….

aku sudahi ngan air kopi pekat..likat…kaw pnya…dan sedawa Alhamdulillah….sblm beredar ke surau hotel utk maghrib…ceh terlepas lg terawikh aku mlm ni…hahahaha…xpe sunat jek tu πŸ˜›

yeahh biler nafsu serakah meresap dlm jiwa…btw buffet syuen hotel ipoh cuma RM20 jek πŸ˜€ . byk lg mknn yg aku x sentuh…bubur lambuk pun ada…laksa pun ada…

btw lg satu, aku shoot foods td menggunakn speedlight br….weee leh shoot food photography plak nnti… πŸ˜€ . dh leh amik job wedding…meh2 hire aku…

Selamat Berpuasa…

Selamat Berpuasa…

agak2 dh terlambat ker nk ucap selamat berpuasa pd semua??? huhuhu…bkn per aku balik kg utk menyambut 1st puasa bersama2 abah n adik-beradik aku yg lain…kebetulan jatuh pd weekend pose kat msia..makanya ambil peluang ni…w/pun travel 2jam lebih dr perak, ala bkn time pose pun kn hr jumaat tu, pe de kisah…hahahaaha…

so dikesempatan ini, aku nk mohon maaf pd semua..kot2 aku ada terlaser mulut…ckp2 belakang ker kn…pd semua rakan2 letrik, sorryla aku xdpt nk tgk korang konvo..mmg flat giler aku hrtu…sabtu shoot kat kellie’s castle, membawak ke studio, mlm shoot amy search…so pd hr kejadian yakni convo, aku sempat pg sblh pagi jek…sempat jgk jmpe abe wan din utk sesi ptg…

ok la, ptg ni rs nk gerak balik UTP…nk g gaint manjung utk beli keperluan dapur sblm balik UTP…mmg cun2 jek aku set nk balik dekat2 waktu berbuka sbb nk singgah bazar Ramadhan pulak…huhuhu…

selamat berbuka πŸ™‚

Berbaloi-baloi….

Berbaloi-baloi….

nx year aku grad, aku nk komiti convofair panggil indie band r pulak…diaorg lg murah dowh…w/bagaimn pun aku mmg terhibur ngan Amy Search…port aku amik gmbr dan dpt salam ngan Legend Rock Msia…hahaha…jgn jeles…





mmg berbaloi…hahha..klau gmbr terpotong, korang tgk la kat MyFlickr tu ek…

santai…

santai…

ingat nk post psal anti -ISA kat KL smlm…tp mcm malas plak aku nk maki2 Pakatan Rakyat…wat perabih beras je kn…so godek2 accnt youtube aku, lyn video yg aku wat dulu…sajer nk repost semula..mcm kenang seseorg jek lagu yg mula2 tu…

p/s : Hepi Besaday kat adik aku, Alang..

p.p/s: kenangan sethn sepeninggalan arwah mak (1 Ogos)