selamat hari raya aidilfitri 1430H

selamat hari raya aidilfitri 1430H

selamat hari raya pada pembaca blog seluruh dunia…maaf jika diri ini ada terlanjur tutur kata dlm penulisan yg mungkin mengguris hati para pembaca semua…mungkin disebabkn itula saya agak kurang menulis sejak kebelakangan ini…

semoga lebaran pd tahun ini dirayakn dgn penuh berkat…Maaf Zahir dan Batin dr saya sekeluarga…

Asrul b Kamarudin
topazART
http://asrul.fotopages.com
017-5417080

Advertisements
street + fesyen + studio photoshoot

street + fesyen + studio photoshoot

aku penah cuba street…tp tu la mmg x reti nk shoot per…shoot pintu kedai2 lame yg xde hala tujuan sgt membosankn aku…hahaha…jgn marah aku wahai penembak2 street semua….tp biler aku cadangkn projek kebaya, rami yg perli2 aku kat #kakiphoto…ler aku x penah kutuk korang sbgai penembak street…dh itu interest korang…so hormat r interest aku…

oleh itu, aku invite photographers yg memahami naluri aku dan sbgai otai street dgn gabungkn kepakaran mereka…sbb diaorg x byk bunyi dgn perli2…then aku perkenalkn kpda diaorg studio set up…sbb aku tau hanip mmg nk beli lighting set…dan ewok, owh dh teruja ngan photixx…dh tu jek yg kte mampu beli dr pocket wizard…kte bkn taraf ted adnan lg ๐Ÿ˜€

ku persembahkn buah tangan aku yg terbaru…lain2 gambar click sini
http://www.flickr.com/photos/asrulkamarudin/












moral of d story, nk ikut nx projek aku, jgn perli2 aku lg…aku x suka org yg byk ckp…x suka, diam je…jg hati org juga slh satu pahala jgkkn???

dangdut sepam…

dangdut sepam…

wuhuhuhu ita fwd aku lagu ni….deng terkena kat batang idung sendri…tau r dia dikelilingi lelaki2 hot…hahaha..hatinyer berbunga2….aku tetap OP ko ita….custom album RM2k aku bg kat ko…hahaha….asyik cite nk kawen jek sejak 2 menjak ni…gatai merala hg no….

layan dowh lagu ni…

Wali Band – Cari Jodoh

Apa salahku apa salah ibuku
Hidupku dirundung pilu
Tak ada yang mau dan menginginkan aku
Tuk jadi pengobat pilu
Tuk jadi penawar rindu
Tuk jadi kekasih hatiku

*
Timur ke barat selatan ke utara
Tak juga aku berjumpa
Dari musim duren hingga musim rambutan
Tak kunjung aku dapatkan
Tak jua aku temukan
Oh tuhan inikah cobaan

**
Ibu-ibu bapak-bapak
Siapa yang punya anak
Bilang aku aku yang tengah malu
Sama teman-temanku
Karna cuma diriku yang tak laku-laku

***
Pengumuman-pengumuman
Siapa yang mau bantu
Tolong aku kasihani aku
Tolong carikan diriku kekasih hatiku
Siapa yang mau

Back to *, **, ***

Ibu bapak punya anak
Bilang-bilang aku aku yang tengah malu
Sama teman-temanku
Karna cuma diriku yang tak laku-laku

Back to ***

p/s: pengumuman, aku still lg single ๐Ÿ˜€