hari mengupdate…

hari mengupdate…

baru selesai update blogspot…blog wedding aku…siap letak slideshow lg…sape2 xde fb aku, leh la lihat2 di http://asrulkamarudin.blogspot.com

terajin nk update wordpress plak…last 2 week aku g Kg Batu Ring kat Lenggong…sesaje nk jln2 kat Tasik Raban…mcm syiok plak kwn aku pnya gmbr…mamat ni pun roger aku lmbt…mcm la rmh aku ngan bt gajah dekat jek…pecut ngan lajunyer ke bt gajah, pastu naik kete membe aku, wan..pergi sekali dgn shahrir…

smpai ke jeti Tasik Raban, ni la permandangan yg aku dpt lihat…

kesan pemanasan global…mcm best jek klau tau berenangkn? hahaha…

smpai jek smpan kepunyaan mertua wan, aku dh la gemuk lg boroi…mmg tergoyang2 la sampan tu…terkial2 aku nk menuju ke tempat duduk…lm giler x naik sampan…

kaki wan menahan kepala sampan…

rambongan merentasi Tasik Raban…

xpdc pun bermula…gile statik aku xleh nk gerak2 dlm sampan tu…klau x goyang2 ler smpan tu…klau aku pndai berenang, xpela…hahaha…

sampan mmg pengangkutan utama area sini…

Subhanallah Maha Suci Allah…keindahan Tasik Raban tiada tolok bandingnya…

ni yg aku suka…smpai ke sini pun ada UMNO…hahaha…dulu – kini – selamanya…

ni la, ekonomi utama kg ni…getah naik rege…14 hari kumpul getah leh dpt seribu lebih…huhuhu….

terima kasih layanan family wan pd kami…ikan bakar sungai Tasik Raban, mmg masuk…w/pun ada lauk ayam, jgn harap la aku nk cuit…kena plak ngan ulam2an…air asam, perghh mmg terangkat hidangan t/hari kami hrtu…pas mkn, kami naik bukit mandi air terjun….nikmatnyer musim panas berendam…best ooo….

kepuasan terserlah….hahaha…

sekian sahaja photojurnal saya utk kali ini….berjmpe d lain waktu…hahaha…

Advertisements
wahh…

wahh…

tenkiu kat ita, fiexa my babe ngan far yg baca blog aku…eleh tu pun sbb korang ada indicator kat sblh kanan blog korang psal update..hehehe…tp anyway tq ler membcnyer….tu yg wahhh tu…

eleh aku pun selalu visit blog korang la..w/pun wordpress xde indicator mcm blogspot tu…hehehe…

ape jek aku wat minggu lps? hari kekasih usah cite ler…aku mmg x sambut…dh tu xde gf…giler sunyi…umo dh meningkat….arghhh tekanan2…hahaha….tp aku selesa dok shoot gf org…tunang ngan wedding org…dpt kwn baru kat fb…yg best tu, terus2 tnya pakej wedding aku…wahhh dik, belajo pun x hbs lg tu…hehehe….

yah…in d age of 27 tis year, n i still alone…huhuhu…

Sha n Dila Photshoot…

Dayang Photoshoot

the rest, can be find at my fotopages ya… 🙂

berhabuknyer

berhabuknyer

jln2 kat blog kwn2, tgk bookmark diaorg kat link blog ni, dh 3minggu xde update….huhuhu…ape la aku nk update…xde pebenda lgsg nk update…wayang kat sitiawan, xde cite menarik…magic2 jek byk…x best sgt la plak…cite jiwa2??? alahai, dok single mingle ni, pejadah nk update….

tp aku nk cite psal kwn…kwn senang, senang nk dpt…kwn susah, ermm…lumrah pun kn…terima kasih kat ita, best fren gelak ketawa sesame, nangis sesama jgk…nganjing sesama…GPS aku ms kat kulim hrtu…giler ceruk2 kulim tu hg hapal…hahaha….

tp yg dtg dan pergi…terima kasih aku ucapkn utk memori sesingkat itu…sekiranyer aku ada wat silap, maafkn la…iyer la x leh nk jmpe lg pun sbb dh remove aku kat facebook….ape pun best of luck in ur future…

dh la update ni…bkn ada org nk baca pun kn…ngee…