new look

new look

ngada2 nk pasang misai…dh la ada resdung…geli2 mencucuk2 kat hidung….terus nk bersin jek…haih…br nk nmpk muka mcm gangster sikit…huahuahua…ok la pendek jek sbb malas nk letak kat status fb….

Advertisements
krisis…

krisis…

semua blog cite psal bola…aku pun nk la jgk…yaehh England go through 2nd stage…ms temuramah dgn pegulas sukan pas game hrtu, beria Capello ulas mcm dh menang world cup..huhuhu…ape mslhnyer team ni?

umum dh tau, pemecatan Terry sbgai kapten…gerrad lak amik tugas…diaorg dh biasa dgr arahan dr Terry kot, tu yg serba xkena kot..kot je la…Terry d best pe…dia pro..w/pun isu skandal dia, dia tetap jlnkn tugas dgn pro dlm Chelsea…yeahh Chelsea menang BPL..

kelayakan peringkat Eropah, England sgt gah…kemasukan Capello dlm team, generate moral team…dgn ketegasan dia lg…kire best r…tp ms peringkat akhir world cup, tekanan tu memuncak dlm team…pemain bergaji termahal d England, Rio Ferdinand, lak injured (captain slps Terry)…gile r, gaji £ 120 000/week kat man yoo…nis…

semua pemain terbaik England terasa tekanannya…lebih2 lg bile di letakkn dlm pasukan pilihan yg menjd persoalan dr pemerhati sukan…taktikal Capello pun leh dipersoalkn…ntah nape dia main mcm tu…

  • main zonal marking dan bukan man marking – susah nk catch up bola semula dan wat counter attack
  • aku xsuka shaun-wright philips main…selalu buang bola gentel2 ilang bola..
  • masukkn joe cole….!!!!!

ape pun aku bangga dgn pemain Chelsea dlm team England…mereka hebat…

kembalikn lilitan kapten pd Terry…!!!

overlap Cole sgt2 membantu serangan…

kemudi bahagian tengah dgn berkesan..tp Rooney makaroni x dpt nk terjemahkn umpanan kwn2…hummpppp…!!!!

aku nk tergelak jgk bile baca status fb seseorg tu psal Bekham kat tepi padang…konon2nyer geram x dpt main…ello, xtau pe tugas Beks, xpyh la nk gelak2 padan muka…

Beks diletakkn d bwh jurulatih/motivator/peer helper/seangkatan dgnnya…yep beks mmg injured dan dlm proses recovery….dan dia menawarkn sesuatu utk psikologi team dan Capello menerima tawaran ini…nk gelak lg? cuba lihat ape yg dia wat pd Theo Wallcot ps dia hatrik dulu? semuanya atas tnjk ajar Beks…cuma Wallcot x msk dlm team kali ni sbb dia rs dia dh besar dan matang dan ingkar arahan Capello….sbgai pemain, patuh la arahan coach….

nk cite psal krisi France lak…tp ni pun dh pnjg…len kali r ek… 😉

harap2 England terus maju…yeahhh….!!!

confused part 2

confused part 2

ita pun ckp aku kuat cemburu…dh la x katik, so bkn pilihan dia…huhuhu…ala aku bknnyer jeles gila2 sgt…jeles tu tnda syg pe..tp yg aku dok heran, nape sibuk nk jg ati kwn2 dr aku? in other words, ada double standat antara aku ngan kwn2 dia…tu yg aku rs…kdg2 lnsg aku x kenal dia tu dh…

tp aku cite kat shira, aku dh let go sorang…ni lg sorang aku nk let go…biarla..idup mcm ni lg best…aku nk mesra2 balik ngan ita spain..hahaha…dia nk ada buah ati baru…dengg…. best down2 org katik ni…wakakaak….xla main2 jek beb….

aku teringat baran adik aku bile dia pun dok sibuk2 nk ngorat sorang awex ni…awex ni pun jual mahal ntah hape ntah dia wat lg kat adik aku…sekali kuar baran adik aku

“blah la ko ingat ko tu lawa sgt yg aku nk terhegeh2 kat ko?”

hahahaha….bile teringat balik, tol gak…aku nk, ko wat dek pastu aku jek yg sibuk2 dia pun wat dek jek…aku lyn ko pnya baik, tatang bagai minyak yg penuh, ko pun mcm xde perasaan….baik xyh kn…lantak ko la…

huh…lapang dada beb…bile sakit ati tu dtg balik, mainan syaitan jek..istighfar la, Astaghfirullahala’zim….

p/s: yeahh aku manage menulis blog lg…im back fellas 😉

kadang-kadang…

kadang-kadang…

kadang2 aku rs mcm aku kejar cinta yg x bersambut…

kadang2 aku rs, aku jek yg sibuk2 cuba nk ada kn hubungan…tp sblh sana wat dek jek…

kadang2 aku rs, aku jek yg terhegeh2 sdgkn sblh sana cuma anggap kwn jek…

kadang2 aku jd bodoh, dia ckp nk kwn dulu spya kenal hati msg2, tp klau aku jek cuba nk dekat dia tp dia jauhkn diri, mcm mn?

kadang2 aku dh rs give up nk cr cinta…

ntah la…kadang2 aku rs hdp ni kosong…xde erti…

jadilah aku cuma pemuja dari jauh jek…

terapi…

terapi…

aku klau tension mmg perlu kn terapi…terapi aku shooting…ntah ape kena ngan aku smlm aku leh dok baring2 ngeshoot…menda yg aku xpenah wat selama aku main camera ini…suka2 gelak2 jek smlm…hahaha…

sebahagian gmbr2 smlm…lain2 leh tgk kat fb…byk lagi, tp x edit lg…

sarra izzati

atikah nurul

my passion is my gf..huhuhu….

p/s: model2 aku semuanya amatur dan aku bknnyer pro photog 🙂

confused

confused

keliru ngan diri sendri…shira ckp, ‘babe, ko kena cari gf cepat2..ape2 masalah leh kongsi’

mira lak ckp ‘ u cepat la cr gf, i x suka tgk status fb u suka emo2’

huh, so pasni aku x update status fb dh… challenge myself mungkin berminggu2 ke berbulan2 ke…nk biarkn mcm mn fb di tinggalkn mcm wordpress.com ni…huhuhu….

shira leh detect aku ni kuat cemburu…mmg pun…cuba buang perasaan ini jauh2…tp ntah la…ala lynkn je la hdp ni kn…sape2 nk msk meminang, aku terima jek…keje2 rmh, gerenti settle… 😉

vote for ila damiaa wey… 😀

terima kasih hotlink…

terima kasih hotlink…

ape mimpi smlm hotlink br kedit percuma RM 10…giler r…kaya giler hotlink…biasanya klau top up dpt reward point jek..pastu leh redeem sms @ call..biasanya seringit je r…sbb aku jenis dpt jek reward terus redeem…

kebiasaannyer aku mmg top up RM 30 tiap2 bulan…tu pun x habis…iyer r aku nk call sape jek…kdg2 text aku pun org x berjwb…so malas nk gayut2 ni…bwk la kedit tu ke depan…ni tmbh lg RM 10…mak aii byknyer kedit aku…simpan wat pekasam r…hahaha…

p/s: teringat zmn study dulu2…kwn2 xpanggil top up…tp tipap dekat2 ngan cipap…hahahaah…bengong r zmn uitm dulu…