tergerak…

tergerak…

eh aku ada blog lg rupenyer…tettt…ampun ya, lama x hapdate…al maklumla berhijrah ke episod lain dlm idup aku…bkn berkahwin ya…colan2nya pun xde lg…letak ketepi dulu bab itu…

beside rmh sewa br msk tenet…w/pun sblm ni ada ms terluang g lepak kat cc, tp xde idea nk tulis kat blog dgn environment dlm cc…tol x para bloggers sekelian…korang mesti nk private moment utk menulis kn…so do i….

ntah ape aku nk tulis? keje baru? idup kat sri damansara ni? kerinduan kat abah yg aku jaga setahun setengah selama ni…kosong beb, rutin aku pagi2 bangun prepare breakfast kat dia sbb dia kena mkn ubat stroke+darah tinggi+ asthma dia…tup2 bile aku idup sendri ni, rutin itu wat aku terasa kosong nk wat…

hari ni xde assignment ke? bos aku senyap jek..membuta ke hape…lyn gambar ni jap ek….

berinai Raja Farah dan Megat utk Wanita Hari Ini dan Nona segmen perkahwinan d TV3

Advertisements