mampos aku..

mampos aku..

Dr mula hnya nk tukar minyak htm, terus mcm2 kena tukar..dok kat kl travel sana sini mmgla mcm cepat jek ats jln,tp sbnrny jauh gile..terasa cepat sbb ada highway…skrg ni musim hujan,kena servis air cond lak..adeh..sekali bukak tayar, minyak brake kena tukar..sbb abah pun dh 4thn sakit,mmg dia pun xpenah tukar nyawa jantung kete buruk ni..tp elok r ganti,takut gak pe2 jd kat jln…mcm hrtu,radiator problem..cuak ooo engine overheat..nsb kete aku xde sistem elektronik,klau ada,kete aku akn berenti tiba2 tgh jln…lg naya..ni tgh tunggu kete siap smbil berblogging..ptg nnti nk amik reporter kat tv3 utk assgnmnt kat putrajaya..rimas kena pkai formal..sbb ada menteri..

Posted with WordPress for BlackBerry.

Advertisements
knpa ek??

knpa ek??

Ahad aku nonton muvi sengsorang lg…lyn kn jek..aku tgk cite ‘aku masih dara’. Mulanyer tgk trailer, ok la biasa2 jek cite..takat nk tgk life style bdk2 bermslh mcm tu la..org dok mrh psal dialog pkai tudung sbb nk sorok love bites.tp org tu tgk tak keseluruhan cite tu?? Kebenaran ssh sgt utk d terime..sbb tu aku xheran muvii br kuar pun, xsmpai 10 org tgk cite tu…

Posted with WordPress for BlackBerry.

Tapai…

Tapai…

Giler r dh lame xmkn tapai ubi..dulu arwah mak buat tapai ubi ngan abah, kena senyum jek sbb konon2 nya petua tapai jd sdp dgn manis..kat wedding skrg ni, jmpe tapai..jeng2 wat projek r..masukkn tapai dlm mangkuk abc, g kat section abc, buh sirap merah dgn susu..org kat sectioan abc, semua tgk…huhu..air tapai ni…nyummy..

Posted with WordPress for BlackBerry.

am i loser??

am i loser??

Klau xmerokok xhebat ke? Dgn harga rokok d pasaran rm 8.50 hingga ke rm10 yg aku rs,tibai beli mknn lg pekdahkn..? Tp life style kl dgn prpmn yg merokok,mende tu perkara biasa… Eh prpmn pun isap rokok tau, aku jek yg xisap… Sepanjang 2bln aku kat kl ni, br 2x aku hbskn rokok sebatang…tu pun sbb aku ngantuk yg amat smpaikn bwk kete kiri kanan..isap pun bknnyer sedut dlm2 pun..takap isap nk kuarkn asap jek..terlepas ke kerongkong, aku batuk..letak rokok kat bibir, asap msk mata..mata pedih..kesudahnyer, aku ilang ngantuk..xisap rokok x cool ke??? Aku rs clear kot prinsip aku..tp am I loser???

Posted with WordPress for BlackBerry.