news

news

Pagi yg dingin..kena lak mlm td telan panadol sbb selsema..kena lak cover kes mahkamah mendiang teoh beng hock..hrp kes berjln dgn lancar.. Xsuka sgt g keje pkai formal..rimas..nsb kat uitm dulu dh biasa pkai formal tiap2 hour senin..

hari khamis hrni…

hari khamis hrni…

aku jarang update blog…kesudahnyer sekali bundle aku post…pasni xtau nk post bile lg…hehehe…fb pun dh kurang…skrg giler twitter lak…sape ada, folo2 la ek…aku letak private…soklan, adakah bile aku quote org yg x folo aku, diaorg xleh bc quote aku tu? sbb diaorg wat dekkk jek bile aku quote diaorg…dulu ada gak yg reply…adakah sbb aku private tu? yg rajin bls quote, mestila my babe, fiexa 😉

kesan dr ladies night hrtu…sy dh gile dgr lagu texhno…malas nk download, dgr hitz.fm jek tiap2 mlm…hehehe…

hr khamis sbb hrni muvi br kuar wayang…tgk la hikayat merong mahawangsa…hehehe…kte dh tgk preview hrtu…hehehe…

being a part of media, cam gini je la benifitnyer…x sangka lak mlm tu ada tayangan perdana cite tu…padahal preview nyer dh wat kat kedah hrtu…tp media x dijemput pun…ada la reporter surat kabo bising, np x jemput…kru berkira la…bla2…tu yg kru wat tu kot…kot je la kn…sbbnyer, mn de tayangan perdana wat pd hr yg dekat2 dgn screening? kn…kn…

lantak la, politik diaorg, malas nk amik tau pun…

cite tu kn…

RM 8juta, jgn la anggap mcm filem hollywood yg budget paling sket pun USD 20 million ek…ciput je pun 8juta tu…so set dlm minda jgn demand yg bkn2…

adegen gaduh, lwn2 superb…hebat..

extra, mcm ciput jek…duplicate crowd mcm xde jek…so wide shoot yusry wat sekejap jek, then panned dgn shoot lain…mcm nk cover la…empayar rom dgn china besar kot…tp xkn la crowd nyer sket jek…tol x…

shoot bogel? hahaha…cr sendri…

keje cameraman ni, aku tgk shoot camera jek…lol

ape pun, cite tu boleh lyn la…x bosan…plot another plot…ada flow..dan x meleret2…2 thumbs up utk KRU…

sblm tu diaorg tnjk trailer karak…giler x sabar nk tgk cite tu…sbb antu kali ni xde yg cun2…tu br antu kn…selamat nonton…

sok ptg ada asemen, klau idak ngan aku2 sekali curi ms nonton…tgk sorang2 jek pun…ape nk wat…solo…kekekeke…

ladies night…

ladies night…

mlm ni mlm ladies night ek…(entry ini d tulis awal pg khamis kol 3pg…)…teringat hrtu ladies night 1 tyme msk club…bole? korang percy aku msk club? hahaha…gerak 2-3 step je la…hahahaha…fiexa, anda jgn gelak…waaaa dok kl, topaz dh sosial? aku tetap aku…dh start merokok jek pun…tp kwn2 ingat aku dh hancur…komon la..klau x sbb aku stand by crime waktu mlm, korang ingat aku nk jamu rokok tu ke? ketahuila aku isap pun waktu mlm jek…xde kes, korang ingat aku isap? isap pun x sedut pun…isap, msk mulut hembus…sgt membazir…

msk club tu pun ats undangan manager club tu utk meraikn media sbnrnyer…siangnya ada launching event…manager tu kenal rapat lak ngan my bos..so dia invite mlm ladies night tu utk relaks utk media…mslhnyer short notice…xde sape pun yg available…maklumla tv3, reporter bz la kot..

mslhnyer ajak yg xreti menari ni…hahaha…mcm hape la kn…msk free, air free..tgk je la gelagat ank2 muda zmn ini…dasat gerudi diaorg…d only meja yg xbgn menari, meja kami la…tgk org jek…lepak jap, cabut…balik tdo lg bgs…pelik, dgn music kuat…lampu lip lap…xberkenan btl aku…club member, bg muka jek…kang x dtg, kecik ati lak…bwh umo sgt rmai…klau club lain, sah2 kami serbu…

pendek kata, nk berhibur, g la..tp jgn kantoi dadah bile urine…klau minum smpai muntah pun, jgn kantoi dgn jabatan agama…kompaun sebotol RM 3000…

jd cameraman crime ni, dh mcm2 tgk remaja skrg…setakat istighfar dlm hati je la bila cover serbuan…

klau korang tgk cite aku masih dara, realitinya begitu la…sbb tu filem tu, d kl xde sambutan…sbb terkena batang idung msg2…ape pun tahniah pd david teo sbb perli org melayu…x sedar2 lg, xtau la…

hahahaha….

hahahaha….

gelak sket…berhabuk lg blog ini…bosan dgn pendahuluan karangan camgini…huhuhu…xpe, lantak la…teruskn…bkn ada org bc pun…silap2, sape2 yg pernah link ngan blog ini pun dh buang link nyer itu…ape nk wat…ngee…dulu kemain berlagak…ada BB leh update d mn saje…mcm hampeh jek…hehehe…

ape nk tulis? bile sunyi br la nk cr blog…huhuhuhu….idup xde pasangan…pasangan aku adalah camera…dh pg2 buta ni xde operasi…dr pilihanraya hrtu lg, polis x kuar utk operasi…bosan bile xde keje…bile ngah keje, tersangguk2 pale weng x ckp tdo…sok asemen lwt tgh hr dgn ptg…tp sok pg takut gak ada asemen ngejut dr news…kes mahkamah la ape la…hrtu suh stay kes anuwar berahim…tp xde ms sbb pg kes lain…lynnn…

tergodek2 la blog fiexa…kacau dia kat tweet jek yg dia dh nk kawen…entry goodbye boyfren wat keliru sket…nk tnya, takut tersinggung…klau tol, hrp tabah je la ek…

kire2 msk taun ke-4 ni xde gf…lynnn…dh set dlm minda, kasi lepas adik2 dulu…abah dh sakit stroke tu…mak lak dh xde…so biar diaorg lps dulu…

merapu x entry semula ni? hehehe…lynnn….