ape nk wat???

ape nk wat???

Klau jmp wanita yg berkenan tp diaorg asyik anggap aku ni abg jek…sampai bile2 pun aku xakn ada awex n pasangan hdp…sighhh…

Mode: lantak lerrr..

Advertisements
saya risau…

saya risau…

saya x baik sgt…tp sy tau ape yg sy buat…org xkenal sy, bole ckp mcm2…sy xkisah…tp bile org2 yg alim2 nk add fb sy dan blog topazportrait.blogspot.com sy, sy jd risau…byk sgt gmbr2 yg xelok kat situ…jd usahla golongan ini add sy dan subscribe blog itu ye…ckp la subs blog wedding sy…tu je nk ckp…makasih…

kucing-xpernah amik kisah

kucing-xpernah amik kisah

aku xbbrape nk suka kucing…maklumla resdung..bulu2 diaorg cepat gugur dan kdg2 bulu2 tu mengandungi habuk…resdung aku pny tahap serius smpai nk amik wudhuk pun xle mskkn air ke anggota sunat semasa wudhuk yakni hidung..klau x, mmg bersin sepanjang hari dan muka ngan mata aku akn jd gatal…so, aku mmg xpernah amik kisah pd kucing…

tambah2 lg klau mkn kat mamak ke, kucing2 terbiar kotor…kuman senang hinggap kat bulu2 diaorg…langkah terbaik, halau atau sepak secara lembut jek la…bkn sepak mcm bola dowh…

kucing antara haiwan kesukaan Rasulullah…ianya sejarah dan sunnah…tp dgn kondisi aku, aku xpernah amik kisah…pg rmh org pun, kucing diaorg dekat, aku suh owner dia amik…kang xpsal2 aku pukul kang…

tp bile msk berita psal pusat penjagaan kucing yg abaikn kucing2 customer diaorg…aku teramik kisah pulak…mulanya, apela sgt berita tu…kucing je pun..tp bile facebook walking, jmpe owner kedai tu…tgk kat wall diaorg…owh, agak serius jgk rupenyer…amik ms tgk gmbr2 kucing itu d sini

http://selamatkankucingmalaysia.blogspot.com/2011/09/kucing-mati-terseksa-di-petknode-pj.html

http://blogserius.blogspot.com/2011/09/serius-khidmat-masyakat-anda-tuan-punya.html#more

dan hayati press conference ini

kucing ni haiwan manje…comel….bile terseksa mcm tu, pilu jgk tgknyer…sepupu aku belajar vet kat upm, mmg pencinta haiwan…dia pg bercuti ke hat yai pun hntr kucing dia kat pusat penjagaan mcm tu…sadis dowh…