ikut…

ikut…

‘bro klau kau shoot nude lg ajak ek…aku nk ikut’

tu la ayat selalu aku dpt lps shoot…tau x byk2 p.shoot, yg paling susah aku nk shoot adalah implied nude p.shoot…ingat senang ke?? korang ingat mende ni mcm shooting porn? klau porn sng jek…aku suh kangkang2 jolok timun ke…susah sbb aku kena pk angle yg boleh utk diupload d blog aku…klau fb, usah hrp la..asyik memanjang kena flag…klau photog luar up bole jek…dgn kata lain, list aku backgroundnyer mcm2…klik diaorg flag dan report as nudity…

photog br selalu nk ikut2an aku…jawapan aku, xpyh la…aku bwk jln ntah ape2…cr la org lain…aku x sanggup…sbb nyer aku tau tahap nafsu aku takat mn…org lain, xtau lg kn..jd bergerakla bebas spt mn aku dahulu…pndai2 la nk hdp dlm dunia ni…

mulut aku mcm biasala kdg2 laser…tp laser aku bertempat jgk kot…kdg2 jgk lawak aku kasar jgk…

tp xsangka pulak lawak kasar aku tu boleh wat kn org berubah…bile smlm ofismate msk bilik ckp terima kasih kat aku, aku puzzled jap…motifff? dia pkai tudung, aku ingatkn g kursus kahwin…dia ckp sbb aku lah dia leh berubah…jeng..jeng…jeng…sbb aku? aku ni hah? ita ngan fiexa leh cy x??? oooo emmmm geeeee….2 wanita ini kenal aku lbh dekat kot…dengggggg

kisahnyer ms lunch sblm pg shoot nikah kat sg buloh…aku, bos aku ngan minah ofismate aku…dia stress keje byk..so byk diam je la…tp aku pun lupe ape yg aku ckpkn tu…sbbnyer gurau aku nk ceriakn suasana stress dlm restoren itew…sbb tu aku puzzled bile dia say tq kat aku…

sabtu lepas dia folo lg shoot main event…so ikutla…bos yg nk bwk pun…ape kena mengena ngan aku…smpai2 rmh pengantin jek, tgh berlangsung khatam al-Quran…shoot sikit2 je la…tp aku tgk, pengantin idak ler pulak bc sesama…ats ape sbb sekali pun, aku xnk tau…wat keje sudey…then minah ofismate aku ni, nmpk ler mulut aku kumat kamit folo ayat2 al-Quran itew…lerrr udah ayat2 lazim, mmg ler hafal…then esoknyer ahad, dia ckp dh start pkai tudung….wahhhhh curlast kau asrul tarbiah org dgn mulut laser dgn perbuatan….hamik…!!!

aku xbaik sgt…shoot model ntah ape2…tp bekalan yg arwah mak aku bg, aku rs ckp utk watkn aku tau mn yg betul dan mn yg totally harm hdp aku…dulu keje d kalangan media, polis stp kali karok, aku xpernah sentuh arak, dadah dan perempuan…biarpun kwn2 aku kiri kanan d payung GRO dan tinggal aku jek sorang dlm bilik tu x amik GRO…korang percy ke x? baik aku ni 😛

jd, jgnla ikut aku…ikut kata hati…klau kwn aku tu berubah, elok la…aku doakn ianya istiqomah dlm perubahan dia tu…pelan2 dan bkn drastik…tgk ita dulu ganaz jek…skrg ni makin nk kawen, ayu2 jek gitew kn…kn…kn… 😛

Advertisements

2 thoughts on “ikut…

  1. mulut ko pedas. kalau dia makan cili, memang la terasa n hati terbakar. tapi aku dah immune pedas ko tu. ngehehehe.

  2. kelasssssssssss kau puji2 aku kan..motip???..ahaha.. aku ni ganas sgt ke dulu? cewahhh~

    btw, sape yang tak tahan dgn mulut ko, sila duduk tepi. sekian. 😀 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s