Hilang

Hilang

Best gak main hilang2 ni kn…ingat nk pindah ‘rumah’ kat google+ tp celah mn nk cr contacts? Bole search ek mcm biasa? Tgkla camne..wat ms ni dok bising2 kat twitter jek…ala bkn ada pe pun fb aku tu..aku xde, diaorg x rugi ahhh…contacts yg ado pun ikutkn aku nk remove kat sape2 yg xupdate..gile photo album dekat setaun x update…mcm hape je kn..tp sbb dia kaki stalker, mmg dia peduli ape kn? Tp aku peduli la sbb nyampah fb ko x berupdate…cr nyampah aku, remove jew…

So skrg aku dh hilang kat fb…xde maknenyer aku nk block sorang2… Baik aku block diri aku sendri, so tat, sume xnmpk… Hilang muhasabah diri..wat keje sendri..xkacau org…lg bagus rsnyer…biarla xnmpk album2 kat fb tu…pasni xnk update kat situ dh…terus ke flickr ngan blog…

Nk rs lak camne x update ape2 kat fb…tu pun klau aku turn on balik fb tu…selesa kat bb ngan ipad xde notification yg naik…

Blog ni pun dh hilang dulu kn?

Advertisements

2 thoughts on “Hilang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s