start again?

start again?

dunia media sosial, klau kte ketinggalan, nmpk sgt dh old skol…dunia blog pun selain yg menjual produk, aku dh xnmpk kwn2 yg dulu aktif blogging terus menulis…mungkin lbh selesa dok ngomel kat twitter…owh aku ada twitter, tp biar jek on camtu jek…malas…

tetiba nk menulis kembali…tp idea, tarak…ngomel jek la…kte leh tgk celah mn aku leh berblogging kembali…tp mcm la ada viewers lg kan…agak terkejut jgk la, aku leh mskkn password blog ini dgn sekali try jek pun…

aku x hilang…masih lg sbgai jurugambar perkahwinan kampung…korang boleh jmpe aku pd medium ini

W: http://www.topazart.com.my

F: http://fb.com/asrultopaz

Ig: @asrultopaz

nothing change…masih mcm dulu…xkawen lg walaupun dlm industri perkahwinan…skrg based perak shja, dan pegi jgk ke serata negeri lain jika ada booking..

itu lah dulu kot…jmpe dilain hari la yee…